

## **ACADEMY SCHEDULE**

May 5 - July 7

(no class on May 12, May 26, and June 16)

## **SUNDAY**

SONDAT				
TIME	LEARN TO SKATE & FSCSM ACADEMY	DURATION		
3:30	LTS: BASIC 3 - FREESKATE 6	40 MINS		
4:15	LTS: SNOWPLOW - BASIC 2	40 MINS		
4:20	ACADEMY OFF-ICE/DANCE	30 MINS		
	Options: Ballet; Strength & Conditioning			
5:10	ACADEMY ON-ICE SPECIALTY CLASS	40 MINS		
	Options: Artistry & Edges			
5:50	SYNCHRONIZED SKATING CLINIC	40 MINS		
5:50	THEATRE ON ICE CLINIC	40 MINS		
6:30	END			
<u>FRIDAY</u>				
Homeschool classes: May 3 - June 14				

nomeschool classes: Iviay 5 - June	14
HOMESCHOOL	

**DURATION** 

1:10	HOMESCHOOL LTS	60 MINS
2:15	HOMESCHOOL ACADEMY ON ICE	30 MINS
3:00	HOMESCHOOL ACADEMY OFF ICE	30 MINS
3:30	END	
TIME	FSCSM ACADEMY	<b>DURATION</b>
5:10	ACADEMY ON-ICE SPECIALTY CLASS	30 MINS
5:40	ACADEMY ON-ICE SPECIALTY CLASS	30 MINS
	Options: Moves in the Field; Spins; Jumps; Elite	

6:20 ACADEMY OFF-ICE/DANCE 30 MINS 6:50 ACADEMY OFF-ICE/DANCE 30 MINS

Options: Yoga; Off-ice Jumps

7:20 END

TIME